Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Забудьте про рюкзаки! Виберіть найкращу сумку на літо

Категорії

Якщо кольорова мода та барвисті візерунки вам немає надто до душі, тим більше зробіть ставку на силу аксесуарів. Яскраві кольори, контрастні матеріали, а також мішковини та кремові візерунки – важливі тенденції майбутнього сезону.

Мінімалізм та натуральність
Елегантність, яка багато чого може помістити в себе. Цей стиль у весняно-літньому сезоні представлений максі-сумкою, на зразок пляжної, але завдяки більшій помірності забарвлень, натуральності та якісності матеріалів, а також – цікавим пряжкам, ви можете спокійно взяти її разом із човниками в офіс.


Візерункова оригінальність і стиль хіпі
Якщо ви віддаєте перевагу простим кроям і однотонним вбранням, спробуйте прикрасити свій look за допомогою оригінальної візерункової сумки! Смужки, декоративні та тваринні мотиви у тренді!

Юнацька класика
Дуже актуальні в теплому сезоні будуть невеликі сумочки, які підійдуть як до будь-якої сукні, так і до куртки або піджака, носяться у всіх кольорах! Юнацький стиль носіння через плече, багаті кольори, шкірозамінник та виразні пряжки нададуть чарівності будь-якому вбранню. Вони чудово вписуються до будь-якої нагоди, а однотонний аксесуар можете взяти до елегантного костюма або спортивного стилю.

Лікарські портфелі
Класичні докторські портфелі для носіння у руці святкують своє повернення. Не зупиняйтеся лише на класиці, представленій чорним та коричневим кольором. Зробіть ставку на фешенебельний кораловий, м'ятний чи сливовий кольори.

Пастельні клатчі
Оскільки попереду на вас чекає сезон весіль та літніх свят, не забувайте також про класичні клатчі, які цього року присутні у вершкових кольорах та м'якій пастелі. Ви не помилитеся також з виразним візерунком. Загальне враження підкреслять інші «дрібниці» такі як лак для нігтів, браслет або сережки в тому ж відтінку.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email