Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Жіноча сумочка - атрибут усіх сучасних модниць

Категорії

У жіночій сумочці є практично все: починаючи від паспорта і закінчуючи зарядним пристроєм для телефону та пилкою для нігтів поряд із губною помадою. Але при цьому сумочка не тільки повинна виконувати своє безпосереднє функціональне призначення, але й вдало доповнювати модний образ своєї господині.

Жіночі сумочки бувають різних моделей, розмірів, кольорів та матеріалів, з яких вони виготовлені. Справжня модниця в гардеробі має сумочки для всіх випадків життя і підходять під всі комплекти одягу.


Розмір сумочки може змінюватись. Найбільшими вважаються пляжні сумки, в них мають бути пляжний килимок, купальний костюм і ще багато «незамінних» для справжньої дівчини речей. На другому місці за розміром сумка, з якою дівчина ходить на роботу чи навчання. Така сумка має бути достатньо місткою для документів чи конспектів. При цьому перевага надається сумкам, які добре тримають форму, так як важливо не змінювати документи, що зберігаються в ній.

Для прогулянок дівчата вибирають сумки середніх розмірів, а ось для походу в ресторан незамінний маленький клатч, декорований намистинами або стразами, що підходить до вечірнього вбрання дівчини.



За загальновизнаним модним правилом жіноча сумочка має бути того ж кольору, що і взуття. Але й із цього правила можливі винятки. Можна поєднувати за кольором сумочку із шарфом або поясом. Небажано, щоб сумочка зливалася із основним кольором одягу. Наприклад, якщо на дівчину одягнені сукня, туфлі та сумочка одного і того ж кольору – це вважається ознакою поганого тону. У той же час класичним варіантом вважається сумочка чорного кольору – її можна поєднувати з одягом та аксесуарами будь-яких кольорів.

Моделі жіночих сумочок різняться і формою. Бувають сумки-саквояжі, сумки-рюкзаки, сумки-листоножки (носяться через плече), сумки-конверти, сумки-планшети та ін. Тканини для виготовлення сумок теж використовуються різноманітні. Класичним варіантом вважаються сумки зі шкіри або шкірозамінника. Але використовуються також інші матеріали. Все більшу популярність набирають handmade сумки, пов'язані гачком, зроблені в техніці валяння вовни, вишиті бісером або сумки з ручним розписом.

Для будь-якої модниці є сенс підібрати собі сумочку під кожне окреме вбрання та для кожного особливого випадку, вибрати ту сумочку, яка підкреслить індивідуальність своєї власниці, її характер та чудовий смак.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email