Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Жіночі клатчі у сучасній моді

Категорії

Тенденції сучасної моди мають на увазі кілька видів клатчів для різних цілей. Зразок декоративно-ужиткового мистецтва являють собою варіанти сумочок для виходу у світ та відвідування урочистих прийомів. Їхню класичну чорну або винну поверхню прикрашають бісер, паєтки, стрази, декорування штучними квітами. Поєднання подібних кольорів та фактур доповнює вечірнє вбрання, надаючи йому витонченості та вишуканості, а володарку наділяє чарівністю.

Крім клатчі «на вихід», актуальні місткі варіанти на кожен день, функціональні та зручні. Їх дизайн та характеристики дозволяють носити таку річ на навчання чи роботу. Крім того, навіть побачення припускає наявність подібного різновиду жіночої сумочки. Найголовніше її гідність – це місткість за відносно невеликого розміру. Зазвичай у великих сумках є багато непотрібних речей, які господиня носить із собою щодня, тоді як маленький об'єм передбачає взяти найнеобхідніше. І, як з'ясовується, такий начебто вимушений захід насправді дуже корисний. До клатчу входить те, що потрібно: трохи косметики, предмети гігієни, мобільний телефон, а часом і планшет.



Конструкція та будова клатч теж відрізняються різноманітністю. Наявність або відсутність ручки, кількість відділень та кишень усередині. Можливі складні зміни, фактично є повноцінними сумками, і дуже примітивні як конвертів з одним відділенням. Дизайнери в майбутньому сезоні для зручності нагородили клатчі додатковою плоскою ручкою на корпусі, куди можна просунути руку так само, як у шльовку для ременя, тільки вона більшого розміру.

Стилі виконання теж дуже різноманітні. Актуальні споконвічна класика і постмодернізм, з фактурами шкур диких тварин і рептилій, з обробкою у вигляді металевих елементів і вісімдесятих минулого століття, що відсилають до моди, стьобані текстильні.

Сучасна мода просто не здатна обминути такі зручні місткі сумочки невеликого розміру, які дають чудову можливість для вираження ультрамодних дизайнерських тенденцій.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email