Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Жіночі сумочки, моделі та тонкощі їх вибору

Категорії

Сумочка для жінки є не лише необхідним аксесуаром. Це своєрідний міні-будуар, у відділах якого знаходяться і засоби, що допомагають навести красу, і документи, і щоденник, і багато необхідних дрібниць. Ще одна важлива роль цього аксесуара – доповнювати образ її господині, привертаючи увагу оточуючих. Саме сумка дозволяє підкреслити індивідуальність та стиль її власниці, заявити про займаний статус. Вибираючи сумочку, потрібно керуватися певними критеріями, знаючи які можна уникнути помилки у виборі.

Призначення жіночих сумок.

Визначтеся з тим, для чого буде призначена модель сумочки – для роботи, на вечірні світські виходи, для походу за покупками.

Якщо потрібна сумка для повсякденних виходів на роботу, то найпрактичніший варіант – модель ділового стилю, що містить речі, необхідні під час виконуваної роботи. Ідеально підійдуть сумки-портфелі. Головна вимога не помітність за кольором.

Найбільш підходящою моделлю для виходу у світ є клатч. Як заведено, це невелика стильна сумочка з кріпленням на ланцюжку або ремінці. Їх за потреби можна зняти. Клатч вміщує косметичку, ключі, мобільний телефон. А більше й не знадобиться. Але необхідно знати, що модель має бути яскравою, щоб підкреслити образ володарки.

Для покупок ідеально підходять місткі сумочки із міцними ручками. Адже головне їхнє призначення перенесення тяжкості. Тому, купуючи сумку, потрібно перевірити, як міцні шви, особливо на ручках.

Про розмір і форму жіночих сумочок.

Підбираючи розмір сумочки, необхідно враховувати свій тип статури. Можна придбати найвишуканішу і найдорожчу модель, але вона не буде гармонійно виглядати, якщо не підходить до цього типу фігури.

Жінкам невисокого зростання слід купувати маленькі за розміром сумочки. Адже на тлі великої моделі фігура здаватиметься ще меншою.

А ось худі та високі пані, навпаки, повинні вибирати сумки великих чи середніх розмірів. Вони якнайкраще гармоніюватимуть з даними параметрами.

Що ж до вибору форми сумки, то важливо дослухатися наступних рекомендацій.

Для високих і худих жінок підходять моделі округлої форми. Вони дозволять візуально згладити тонкощі фігури цього типу.

А ось округлі форми жінки фігури скоригують прямокутні сумки.



Отже, дізнавшись про деякі тонкощі у виборі сумочки, можна вирушати в магазини на пошук ідеальної моделі, яка неодмінно стане однією з коханих.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email