Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Зимові сумки для модниць у 2017 році

Категорії

Зараз модно носити невеликі сумочки з коротко стриженим, фарбованим хутром, натуральним або соковитим відтінком. Є вставки зі шкіри або замші. Однак, бувають і сумки великі, як у Versace із забарвленням леопарду. Michael Kors відзначився оригінальністю і випустив помітні неонові сумочки. Виглядає, як домашня тварина, тільки забарвлення не дасть сплутати її з котом.

Лідером є сумочка із короткою ручкою. Зручна в носінні, є маса інтерпретацій дизайну, з гарними намистинами. Залежно від ситуації, можна підібрати різного фасону та стилю помічницю.

Ще однією модною новинкою стали сумочки, що прилягають до тіла завдяки широкому ремінцю. Він іде навскіс. Можна знайти сумку на поясі, яка влаштовується на талії.



Яскравим аксесуаром стане сумочка фіолетового, бірюзового, червоного або кольору металу зі шкіри рептилії. Ця ефектна деталь додасть унікальності вашому образу. Головне – це не купуйте сумочку з природним відтінком рептилії, хай буде яскраве рішення.

Невеликі декоровані валізки, нейтральні за кольором, чудово підкреслять індивідуальність. Для появи дизайнери випустили багато різних клатч - боксів. Щодня теж є чимало варіантів. Наприклад, валізка пастельних тонів з мінімум декору або коробочку, як для зістарених фотографій.

Трендом зими стала бахрома. Вона спостерігається і у взутті, і в одязі, і, звичайно, у сумках. Це дуже цікаві, рухливі та динамічні сумки. Довжина бахроми не обмежена. До самої статі - чудово! Гарно виглядає плетіння на ручці сумки та бахроми. Аксесуари бувають як з довгою, так і з короткою ручкою та матеріал такої сумки – замша.

Цікаво спостерігати за дівчиною з ретро ридикюлем чи незвичайним саквояжем, ніби з іншого життя, зі своєю таємницею та історією. У цьому варіанті сумочки поширений декор у вигляді брошки – підкови. Кольори переважно коричневі, чорні та бежеві, але можуть бути і кольорові.

У вечірній моді теж є свої фаворити, такі як маленька сумочка з різьбленим орнаментом. Часто вона нагадує витвір мистецтва і зовсім не схожа на звичайну сумку, проте вас точно помітять.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email